Ben jij opzoek naar ICT personeel?

Heb jij een bedrijf en ben je zo hard aan het groeien dat je klussen af moet zeggen door personeels tekort? Maar ondervind je problemen bij het vinden van goed betrouwbaar personeel? Denk bijvoorbeeld aan een applicatiebeheerder, ICT-er of een systeembeheerder. Bij Leadit job marketing helpen we jou aan nieuw personeel door je online recruitment tot een nieuw niveau te tillen. Of je nu opzoek bent naar een vaste kracht, tijdelijke kracht of een leerling voor een werk- en leerplek. Doormiddel van onze online campagnes weten we jouw doelgroep te bereiken, zodat jij binnen een korte tijd voorzien bent van extra personeel om nog verder te groeien.

Leadit job marketing is een marketing bedrijf gericht op arbeidsmarktcommunicatie. Door middel van een goede arbeidsmarktcommunicatie strategie vervul je sneller je vacatures met de juiste mensen. Een professionele aanpak van de arbeidsmarktcommunicatie laat aan de buitenwereld zien dat jouw organisatie het werven en selecteren van nieuw personeel serieus neemt. Wij richting voor jouw organisatie de arbeidsmarktcommunicatie in met drie kernmiddelen.

Deze middelen zijn:

Vacaturevideo’s

Een recruitment video is bedoeld om een vacature uit te beelden voor jouw organisatie. In deze video heb je de ruimte om niet alleen de functie toe te lichten maar ook een aantal collega’s het woord geven, deze kunnen dan vertellen wat het werken bij de organisatie zo leuk maakt. Een dergelijke video kan op verscheidende manieren ingericht worden dit kan bijvoorbeeld op de werkvloer gebeuren, waar bijvoorbeeld je huidige developers aan een project werken, of bijvoorbeeld bij een klant terwijl een ICT-er aan een project werkt.

Werken-bij-websites

Een werken-bij-website is een krachtig alternatief van enkel een vacature pagina op je website. De werken-bij-website is beter vindbaar op google, en wordt daardoor sneller gevonden door bijvoorbeeld jouw ideale systeembeheerder. Doordat een weken-bij-website specifiek is ingericht op jouw ICT vacatures is de website makkelijker en sneller te indexeren voor Google. In tegenstelling tot je bedrijfswebsite waar het voor google lastiger wordt om jouw vacature pagina te vinden, indexeren en zo in de zoek resultaten te laten zien.

Recruitment Marketing

Door de moordende concurentie in de banenmarkt heeft de gemiddelde ICT-er en developer de luxe om zich meer als consument te gaan gedragen bij het kiezen van een baan. Hiermee wil ik zeggen dat er steeds vaker meer informatie wordt ingewonnen voordat een persoon daadwerkelijk de stap neemt om te gaan solliciteren. De normen, waarden, missie, visie, bedrijfscultuur en het imago worden allemaal onder de loep genomen voor de beslissing. Een logische en correcte reactie hierop is om de kandidaten meer als consumenten te gaan behandelen. En wat is DE manier om consumenten te bereiken? Juist door gebruik te maken van marketing.

Jouw kandidaat, jouw eisen

Aan de hand van de door jou gestelde criteria en openstaande vacatures stellen we een profiel van de ideale kandidaat samen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een candidate persona te maken. Doormiddel van het candidate persona hebben wij een profiel van jouw perfecte kandidaat. Vervolgens verwerken we deze criteria in onze data gedreven campagnes om de juiste doelgroep te bereiken. Met een gerichte boodschap triggeren we de ideale kandidaat om bij jullie te solliciteren.

Veel voorkomende fucnties

Bij Leaditjobs werken wij binnen verschillende sectoren, waaronder de ICT sector. Binnen deze sector zijn er een aantal veel voorkomende functies waar wij vacature marketing voor hebben mogen doen, een aantal van deze veelvoorkomende functies waar wij ervaring mee hebben zijn:

  • ICT-er
  • Web Developer
  • Web Designer
  • Applicatie Beheerder
  • Support Engineer
  • Software Developer

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer informatie over een van de bovenstaande onderwerpen of ben je opzoek naar een partner die je kan helpen met jouw arbeidsmarktcommunicatie? Leaditjobs is gespecialiseerd in recruitment marketing en kan jou niet alleen helpen het bereik van je vacature te verhogen maar ook het aantal conversies hierbij. Neem contact met ons op, dan bekijken we graag samen de mogelijkheden.