Onze diensten

Vacature Video’s

Onze videografen filmen een professionele video op locatie. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Door een vacaturevideo kun je een potentiële kandidaat persoonlijker aanspreken en kunnen we het bedrijf/kantoor en de gezellige sfeer goed overbrengen. Hierdoor hebben creëren we een product dat opvalt én een beeld schetst met impact.

Werken-bij Website

Met sterke, informatieve websites laten wij de juiste bezoeker converteren tot kandidaat. Algemene content en nieuwe vacatures zijn gemakkelijk door jou toe te voegen dankzij een gebruiksvriendelijk template op maat. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website zelf is tot in de puntjes verzorgt; een bezoeker leest en ziet een vacature en kan ter plekke zijn/haar CV en motivatiebrief uploaden. Kandidaat bij, jij blij… wij blij!

Social Advertising

Een professionele video, een strakke ‘werken bij’ website, allemaal leuk en aardig, maar hoe bereiken wij de doelgroep? Welkom in de wereld van online advertising. Door middel van advertenties op jouw social media kanalen (LinkedIn, Facebook & Instagram) kloppen wij aan bij de doelgroep om jouw professionele video te tonen en ze richting de website te sturen. Wij zorgen dat je opvalt, zodat veel potentiële kandidaten interesse tonen. Dankzij filters in de vacaturetekst melden alleen de juiste kandidaten zich. Hierdoor vinden we de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit.