Het team

Vol passie, creativiteit en plezier, helpen wij elke dag klanten op te vallen in de veranderende vacature markt. Als klant van Leadit heb je een specialistisch team tot je beschikking. Afhankelijk van de diensten die je afneemt, gaan verschillende experts voor jou aan het werk.

Team project

Aan jouw zijde… van A tot Z. Melvin Zomerdijk (Links) en Merlin Jaspers (Rechts) zijn de projectleiders van Leadit Job Marketing. Zij zorgen voor een soepel proces. De kans is groot dat je een van deze heren als eerste en als laatste te spreken krijgt.

Team social

Alexander Ijbema (links) Rik Hoeksema (midden) en Eline Jansen (rechts) zijn dé kenners van social media. Met creatieve content en slimme campagnes weten zij de doelgroep te vinden en raken. Dit doen ze door te adverteren, maar ook door namens jouw bedrijf posts te plaatsen, die uiteraard perfect aansluiten bij jouw stijl.

Team website

Richard Habing (links) en Guido Lindeboom (rechts) bouwen aan de lopende band websites. Zo hebben ze ook het template voor de ‘werken bij’ websites gemaakt. Dankzij hun skills kunnen wij een moderne, tijdloze website aanleveren die makkelijk in gebruik is voor jou als bedrijf en voor de potentiële kandidaat als bezoeker.