Vacature website laten maken

 

Heb je moeite met het vinden van kandidaten om je sollicitaties te vullen? Wij hebben de oplossing voor jou! Een werken-bij website! In dit artikel vind je informatie over de werken-bij website en de voordelen hiervan.

 

Werken bij website

Om te beginnen zal ik eerst even toelichten wat een werken bij website precies is. Een werken-bij website is een losse website waar al jouw vacatures op komen te staan. Ook is er op deze website ruimte voor meer informatie over jouw bedrijf, de collega’s, bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden en een vacature video. Deze website wordt volledig ingericht op het werken bij jouw bedrijf. Dus wat het zo leuk maakt om bij jou te werken, de collega’s, etc. 

 

Voordelen werken bij website

Een werken-bij website in plaats van alleen een vacaturepagina op je huidige website werkt veel beter. De werken bij website is namelijk beter te vinden op Google, en je wordt dus sneller gezien door kandidaten. Dit komt omdat het op de werken-bij website maar over 1 onderwerp gaat, en dit werkt erg goed bij Google want zo is je website makkelijk te indexeren. In tegenstelling tot je bedrijfswebsite, hier staat nog meer informatie, maar deze is niet relevant voor iemand die wilt solliciteren. En voor Google is een vacature pagina op je bedrijfswebsite lastiger te vinden tussen alle andere pagina’s.

Een ander voordeel van een werken bij website is dat het ook bijdraagt aan je employer branding. Omdat er op de website ruimte is voor bijvoorbeeld storytelling, of een vacature video of bijvoorbeeld collega’s die een verhaaltje doen. Hierdoor heeft de kandidaat een beter beeld van het bedrijf. 

 

Vacature website laten maken bij Leadit

De vacature website wordt bij ons zelf gemaakt door het website team. En deze vullen wij dan aan met alle informatie die wij van jou hebben ontvangen. Denk hierbij aan algemene informatie over jouw bedrijf, de voordelen van de functie en de sollicitatieprocedure. Om de juiste huisstijl toe te kunnen passen en alles naar jouw wensen in te vullen ben je uiteraard betrokken bij dit proces. 

Ook als je er voor kiest om een vacature video te maken (Link naar blog vacature video) komt deze video op de werken-bij website. Zo dat de kandidaat deze hier bijvoorbeeld nog een keer kan bekijken. Of de mensen die via Google zoeken terechtkomen op de website. 

Als de kandidaat geïnteresseerd is kan de kandidaat ter plekke hun CV en motivatie uploaden. Deze bestanden en andere belangrijke informatie komen dan direct bij jou in de inbox terecht. En dan kun jij beginnen met het selecteren van sollicitanten. En dan natuurlijk de sollicitaties doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag hier vrijblijvend een Vacature Analyse aan om samen met onze specialist te kijken naar de verschillende mogelijkheden voor jouw organisatie.